Herstellingen
herstelling flipperkast

Onze ervaren technische dienst herstelt elk merk, elk type en elk bouwjaar van flipperkast. Waar de concurrentie het opgeeft gaan wij verder! Wij herstellen (met veel plezier zelfs) ook de moeilijke fouten en de "onherstelbare" merken zoals Gottlieb, Gameplan en Zaccaria. 

 

• Alle elektronica herstellingen aan printplaten van flipperkasten van alle merken

 

• Revisie en herstelling van de lastige Pinball 2000 computers, monitoren en driverborden

 

• Conversie van Pinball 2000 computers en ombouw naar LCD

 

• Ombouw van bestaande toestellen naar nieuwe versie zoals bv Cactus Canyon Continued, .

Herstelling van flipperkasten

 

revisie flipperkast

Revisie van flipperkasten

 

• Volledige demontage van het speelveld.

• Grondige reiniging van alle onderdelen, ook onder het speelveld.

• Technisch algemeen nazicht

• Het speelveld wordt gereinigd en gewaxt zodat de kast weer sneller gaat spelen.

• Lampjes, Flashers en rubbers worden vernieuwd.

 

Revisies van flipperkasten beginnen vanaf 300 euro inclusief onderdelen, werkuren en btw!

 

 

revisie flipperkast

Flipperkasten zijn ware collector’s items geworden die voor 90% naar huiskamers of private gamerooms worden gehaald. Velen vinden het dan ook cool om hun toestel te upgraden of te modificeren. Dit kan door het toevoegen van extra figuren op het speelveld, een mooie passende versiering op de kopkast, de verlichting veranderen naar LED of de oude display te vervangen door een kleurenvariant. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw gepersonaliseerde flipperkast!

Modificeren van flipperkasten

 

verhuur arcade games

Enkele voorbeelden van de herstellingen die wij voor u kunnen verrichten:

• Slecht werkende of niet reagerende controles of bediening

• Fouten in de graphics bij Daytona USA, Sega Rally 1 & 2, Scud race en vele andere Sega kasten

• Sega drive control boards en force feedback stuurprinten

• Fouten in het geluid of muziek

• Herstelling van Killer Instinct 1 en 2 moederborden en harde schijven

• Gecorrodeerde moederborden, batterijschade

• Oude videogame printen en JAMMA pcb's

• ALLE herstellingen van ALLE Sega model 2 & 3 moederborden, Naomi 1 & 2, GD rom, Chihiro,

Triforce, Gaelco 3D moederborden, Midway systemen en meer!

• Ombouw van oude CRT monitoren en projectieschermen naar LCD

• Ombouwingen en upgrades van videokasten naar nieuwe software of multigames.

Herstelling van arcade videogames

herstelling arcade games

Onze ervaren technische dienst heeft veel kennis en bijna 20 jaar ervaring met het herstellen, reviseren en onderhouden van simulatoren, videogames en flipperkasten. Al ons werk gebeurt in ons eigen atelier, wij zijn dus niet afhankelijk van derden of externe bedrijven om werkzaamheden voor ons te verrichten. Iets dat enkel maar extra kosten en wachttijden met zich meebrengt. Wij zijn bovendien ook spelers dus we weten hoe de force feedback van Daytona USA 2 hoort aan te voelen in de bocht, hoe soepel de trackball van Centipede moet rollen, hoe de originele joysticks van Killer Instinct horen te zijn of op welke plaats van de flipper een bepaald schot gemaakt kan worden. Het is belangrijk voor ons dat uw toestel weer net zo goed werkt als toen.

Onze technische dienst en atelier

 

flipperkast arcade onderdelen

Wij hebben altijd meer dan 1500 verschillende onderdelen op voorraad. Rubbers, lampjes, LEDs en nog veel meer voor flipperkasten maar ook onderdelen voor videogames, pooltafels en kickers. Na afspraak bent u welkom in onze onderdelen shop. Indien u wenst kunnen we u bijstaan met advies indien u zelf reparaties aan uw toestel wilt verrichten.

Onderdelen

Hier vind u nog meer voorbeelden en enkele van onze gerealizeerde projecten

Een van onze specialisaties is het volledig renoveren van flipperkasten in zoverre u wenst. Hier ziet u een voorbeeld bij de meest bekende flipperkast aller tijden: The Addams Family. Wij vervingen het oude speelveld met een splinternieuw exemplaar en alle versleten onderdelen werden vernieuwd. Volledig naar uw wens kan het speelveld voorzien worden van een extra playfield protector en bescherming aan de randen van het hout zodat de bal deze niet meer kan beschadigen. Klik op een foto om de vergroting weer te geven. Tarieven variëren per model. U mag zelf de gewenste onderdelen aanleveren of wij bestellen deze voor u.

The Addams Family flipperkast nieuw speelveld

flipperkast addams family

Elektro mechanische flipperkasten zijn in tegenstelling tot hun opvolgers niet uitgerust met elektronica. De schakelingen bestaan uit louter spoelen en honderden contacten. De scores worden weergegeven op draaiende tellers.

 

Hiernaast ziet u een Bally Nip It. Heel bekend omdat deze in het café stond in de televisieserie Happy Days. Ook deze flipperkasten kunnen wij herstellen/reviseren en dat begint de dag van vandaag een vrij zeldzame ambacht te worden! Eender welk merk, eender welk bouwjaar, onze technische dienst beschikt over alle kennis en ervaring om ook deze oude toestellen weer helemaal tip top in orde te krijgen.

Herstellingen van elektro mechanische flipperkasten

herstelling flipperkast elektro mechanisch

De meeste arcade videogames zijn uitgerust met een klassieke beeldbuis. Na 30 jaar is hun levensduur dan ook ver ten einde. Echter kunnen wij zowat alle bestaande CRT monitoren vervangen door een LCD of LED scherm. De Scud Race hiernaast werd door ons voorzien van nieuwe LCD monitoren. Het spel is niet alleen veel scherper maar ook de details en kleuren worden beter weergegeven dan op het oude scherm. Indien gewenst wordt de monitor ook afgeschermd met een sterke kunstof plaat.

LCD upgrade voor oude CRT monitor voor arcade games

lcd upgrade arcade video

Copyright Arcadia Amusements 2019

Ons adres

Sint Aldegondisstraat 27

3740 Kleine Spouwen

België

Info

Telefoon: (0032) 089 / 25 57 52  

GSM: (0032) 0476 / 84 22 99

Email: info@arcadia-amusements.com

BTW BE0897.459.341

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruikt onze website cookies. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

Accepteren