Verhuur

Flipperkasten en arcade videogames verhuur

 

Zoekt u een amusementsmachine voor uw evenement of feest? Of wenst u voor langere termijn een toestel te huren voor uw thuis, showroom, bedrijf of kantine? Bij elke verhuur bieden wij GRATIS service, onderhoud en plaatsing. Wij bieden ook aanzienlijke kortingen naargelang u een toestel voor langere tijd huurt of als u meerdere toestellen neemt. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken, wij kunnen u bijna garanderen dat het spel dat u zoekt bij ons beschikbaar is.Type toestel

1 weekend

Flipperkast

195€

Arcade videogame

125€

Deluxe videogame

245€

Simulator

aanvraag

klassieke arcade kast compact line

De klassieke arcadekast die vroeger vaak op de kermis of in het café te vinden was. Onze versie beschikt over meer dan 3000 verschillende klassieke games waaronder Space Invaders, Donkey Kong, Galaga, Pac Man, Street Fighter 2, Mortal Kombat en vele andere hits uit de jaren 80 en 90. Verder hebben wij onze kast geupgrade met een 27 inch high definition scherm welke op zijn beurt zorgt voor sprankelende kleuren!

 

 

Diverse

2 spelers

Klassieke Arcade Videogame

 

flipperkast williams hurricane

Flipperkasten en pretparken gaan hand in hand en als je ze samenvoegt, krijg je de Hurricane flipperkast als resultaat. Hier draait het enkel om plezier maken en entertainment. Naast de grootste achtbaan in het park, die een volledige looping rond het speelveld maakt, is er ook nog de Comet achtbaan en maar liefst twee reuzenraderen die telkens op hun beurt de bal mee kunnen nemen. Amuseer je rot tijdens de knotsgekke Clown Time mode waar je een heel enthousiaste clown allerlei kunstjes ziet uitvoeren. Ook beloont deze kast met een daverende multiball zijn spelers die erin slagen om genoeg eendjes te raken bij de schietkraam. Maar we mogen ook DE ster van de show niet vergeten! De arrogante dummy die je zo op de zenuwen kan werken dat hij echt wel een koud bad verdient! 

 

Afmetingen voor transport: Hoogte x lengte x breedte: 75cm x 140cm x 74cm

 

Williams

1991, tot 4 spelers

Flipperkast Hurricane

 

classic arcade game te huur

Een eenvoudig maar uitdagend behendigheidsspel voor jong en oud! Wie kan het snelste zoveel mogelijk oplichtende knoppen indrukken? Let wel op dat je enkel de oplichtende knoppen indrukt want zomaar alle knoppen tegelijk indrukken leidt natuurlijk tot strafpunten! Enkel de beste en de snelste haalt de hoogste score. Deze prachtige machine met kleurrijke LED verlichting alom is een ware favoriet en publiekstrekker op elk event. Zowel grote fun voor de speler als voor de toeschouwers!

 

Chase the light / Whack Attack behenigheidsspel

williams hyperball flipperkast te huur

Dit heb je nog nooit gezien of ervaren! Maak kennis met Hyperball. De enige amusementsmachine ter wereld die jou een fysiek volautomatisch machinegeweer laat bedienen tijdens een intergalactische oorlog! De speler moet zo snel mogelijk de aangeduide doelen proberen te raken en woorden te spellen door op de juiste lettercombinaties te richten. Tegelijkertijd wordt je energieveld bestookt door vijandelijk vuur dus je wordt constant gekweld door de keuze tussen verdedigen of aanvallen. Het machinegeweer kan tot 250 kogels per minuut afvuren. Als je het daarmee niet haalt beschik je per spel ook over een aantal smart bombs om alle vijanden met 1 druk op de knop te vernietigen! Deze unieke en extreem zeldzame machine bezorgt eenieder die het probeert een echte kick!

 

 

Williams

1981, tot 2 spelers

Hyperball

dance dance revolution arcade te huur

De Japanse dansrevolutie veroverde eind jaren 90 de Verenigde Staten en sommige delen van Europa. In onze regio zijn deze toestellen eerder schaars. Het spel wordt gespeeld met de voeten op de maat van de gekozen muziek. Dit is niet alleen ontzettend leuk maar ook goed voor de conditie. Beginners kunnen het rustig aan doen en gebruik maken van de training mode. Op het scherm worden de spelinstructies gegeven. Amusement voor spelers en toeschouwers!

 

 

Konami

2003, 2 spelers

Dance Dance Revolution / Dancing Stage Euromix 2

H2Overdrive levert verbluffende "in-your-face" next-gen graphics met zijn 42 inch Hi-Def LCD-scherm. Spelers worden direct ondergedompeld in de actie door het force feedback stuurwiel, een beweegbare gashendel en een krachtige subwoofer in de stoel. Er zijn tal van sprongen en geheime paden om te verkennen tijdens het varen over 7 waterige tracks van over de hele wereld. Kies uit 9 verschillende krachtige boten en verzamel boosters en superboosters om de race te winnen! H2Overdrive bevordert herhaald spelen met de optie om profielen aan te maken en de prestaties van spelers te bewaren voor toekomstige spellen. Onze kast is de full option package met talloze LED animaties in luxe uitvoering. Een prachtige en opvallende machine!

 

Raw Thrills

2010, tot 3 spelers

 

H2Overdrive

multi arcade racer

Alle arcade racegames verzameld in 1 kast! Deze machine is uitgerust met een 4.1 surround geluidssysteem, een stuurwiel, pedalen, een comfortabele zetel, een 4 positie schakelpook en 4 view selectieknoppen. Van de gouden klassiekers uit de jaren 80 en 90 tot de modernste racegames uit het heden kunnen op dit toestel worden gespeeld.


Keuze uit oa.

- Outrun, Outrun 2, Turbo Outrun, Outrunners

- Daytona USA 1 & 2, To The Maxx, Deluxe Edition

- Sega Rally 1 & 2

- Ridge Racer, Ace Driver

- Power Drift, Rad Mobile, Rad Rally

- Cruis 'n USA, Cruis 'n World, California Speed

- en veel veel meer!

 

 1 speler

Multi Arcade Racer

Heeft u ooit al eens fysiek uw kracht gemeten tegen een computer? Probeer het dan maar eens met onze Arm Champs 2, de machine waar u zelf kan deelnemen aan het kanpioenschap armworstelen! Kies een van de 9 tegenstanders die allen gerangschikt zijn volgens hun krachtniveau in de wereld ranglijst. Zo is er bijvoorbeeld Trixie: een Russische bodybuildster, of misschien is Atlas: Prince of the planet amusement wel een waardige tegenstander voor u? De echte sterken kunnen hun kans wagen bij Shibayama: een ultrasterke sumoworstelaar uit Japan of bij Specs: een speciaal ontworpen robot uit de Verenigde Staten.


Jaleco

 1992, 1 speler

 

Arm Champs II

De grondlegger van hedendaagse vechtspellen mocht onlangs nog 25 kaarsjes uitblazen. Onze kast heeft naast de standaard editie ook alle utbreidingen zoals Champion Edition, Hyper Fighting en The World Warrior. Ook zijn alle opvolgers van de partij zoals Street Fighter Alpha, Street Fighter the movie en de spin off's zoals SNK vs Capcom. Verder vind je op het menu ook nog een grote keuze aan andere bekende klassieke spellen.

 

Diverse

1980 tot 2019, 2 spelers

 

Afmetingen: B x D x H, 71cm x 92cm x 200cm

Zonder het naambord bovenaan is deze kast 172cm hoog.

Street Fighter 2

Lang geleden, nog voor de uitvinding van de microprocessor, was er Sega's Monaco GP. Een kleurrijk, uitdagend en moeilijk racespel uit 1978. Geen bochten, geen rempedaal maar wel tegenstanders die je het behoorlijk moeilijk maken! Onze kast is een origineel gesloten cockpit model.

 

 Sega

1978, 1 speler

Sega Monaco GP

Ladies and gentlemen, start your engines!

Want het is tijd voor een race op een van s’ werelds meest bekende en oudste racecircuits! Deze snelle kast heeft een echte turbo die de bal tegen duizelingwekkende snelheid naar je toe schiet. Een snel reactievermogen is vereist. De Indy car op de ramp houd de bal tegen wanneer je dringend een pit stop nodig hebt en de Formule 1 wagen bovenaan spint in het rond als je snelle laps kan maken. Lukt je dit meerdere keren dan draait de auto zo snel dat zelfs de hele kast schudt! 

 

 

 

Williams

1995, tot 4 spelers

Flipperkast Indianapolis 500

 

flipperkast williams indianapolis 500

Test je voetbalvaardigheden met Virtua Striker 2 ver. 2000. Virtua Striker 2 is één van de bekendste voetbalspellen van Sega uit de jaren 90, De nieuwe versie 2000 beschikt over 5 nieuwe teams: Tunesië, Marokko, Noorwegen, Iran en Kameroen, drie nieuwe spelersformaties op basis van actuele teamgegevens uit het seizoen 1999 en twee nieuwe stadionontwerpen op basis van het actuele seizoen 1999. Spelers kunnen realistisch voetbal in toernooistijl ervaren met on-the-fly spelstrategie-veranderingen, meerdere formaties voor elk land, authentieke teamdetails voor alle 32 landen. Dit model toestel is ook leverbaar als Virtua Tennis. 

 

Sega 

1999, 2 spelers


Afmetingen: 76cm x 84cm x 206cm

Zonder het naambord bovenaan is deze kast 176cm hoog.

Virtua Striker 2 / Virtua Tennis

arcade race twin te huur

De allernieuwste versie uit de populaire Need for Speed reeks. Na het grote succes van Need for Speed GT en Underground kon deze opvolger niet lang uitblijven. Deze race-game situeert zich in de illegale straatraces. De spelers hebben de mogelijkheid om een account aan te maken met een magneetkaart of een eigen code. Zodoende kunnen ze extra wagens en tuning onderdelen vrijspelen. Er zijn 3 klasses autos te kiezen; Tuner, Exotic & Muscle. De stuurwielen geven de speler een levensechte force feedback ervaring. Voeg daar het 5.1 surround geluidssysteem en de coole neon en LED verlichting aan toe en de speler waant zich een echte racepiloot op de nachtelijke straten van de stad.


Global VR / EA Games

2008, 2 spelers

 

Need for Speed Carbon race twin

Een van de meest populaire en tijdloze amusementsspelen aller tijden! De kickertafel is werkelijk een toestel dat overal kan geplaatst en gebruikt worden. Geen elektriciteit nodig, dus ook ineens het meest milieuvriendelijke toestel dat er bestaat. Onze tafel is een authentiek, lichtgewicht, en professioneel toestel van het merk Jodek. Afstammend uit het begin van de jaren 70 is het bijna ondenkbaar hoeveel matches op deze tafel werden gespeeld. Echter werden de oude kogellagers geupgrade door schuiflagers en de balletjes vervangen door de oranje competitie exemplaren.


Jodek, 4 spelers

 

 

Kicker tafelvoetbal

Gebaseerd op de gelijknamige film met Jeff Goldblum en Will Smith in de hoofdrollen. Ga het gevecht aan met de aliens door de verschillende multiballs te spelen en alle combo shots te voltooien. Schiet het bionische ruimtepak van de aliens open en ontwijk de aanvallende fighter die zich op het speelveld bevindt

 

 

Independence Day

Kan u het toestel dat u zoekt niet vinden? Ons aanbod verandert regelmatig en nieuwe toestellen worden op onze website niet altijd geupdate. Neem gerust contact op met een beschrijving van het toestel of het spel dat u zoekt.

 

 

Toestel niet gevonden?

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruikt onze website cookies. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

Accepteren