Verhuur

Flipperkast Rocky and Bullwinkle and Friends


 

Deze vrolijke en kleurrijke flipperkast brengt een hommage aan de populaire

tekenfilms uit de jaren 60 met daarin onder andere Rocky & Bullwinkle, Mr.

Peabody & Sherman, Dudley Do-Right of the Mounties en vele andere

hilarische karakters. De blikvanger van dit toestel is de zogenaamde backbox

animatie. Tijdens het spel zal Bullwinkle bij het activeren van de Hat Trick

een diertje uit zijn hoed tevoorschijn toveren, echt magisch om te aanschouwen.

 

 

 

Data East

1993, tot 4 spelers

Flipperkast Star Trek the next generation


 

De voltallige crew van de USS Enterprise staat klaar om de speler mee te nemen naar "Where no man has gone before". Probeer de dreiging van de Borg af te wenden tijdens een spannende multiball wanneer het Borg schip zelfs ballen afvuurt richting de speler! Doorsta de testen van de slimme en doortrapte Q of drijf handel met de Ferengi. Twee grote balkanonnen boven de slingshots kunnen met uiterste precisie vuren op eender welk target. Verder heeft deze kast ook nog een video mode waar je met de escape shuttle door een doolhof van tunnels moet zien te navigeren. Op zijn minst gezegd een flipperkast vol actie!

 

 

Williams

1993, tot 4 spelers

Flipperkast Hurricane


 

Flipperkasten en pretparken gaan hand in hand en als je ze samenvoegt, krijg je de Hurricane flipperkast als resultaat. Hier draait het enkel om plezier maken en entertainment. Naast de grootste achtbaan in het park, die een volledige looping rond het speelveld maakt, is er ook nog de Comet achtbaan en maar liefst twee reuzenraderen die telkens op hun beurt de bal mee kunnen nemen. Amuseer je rot tijdens de knotsgekke Clown Time mode waar je een heel enthousiaste clown allerlei kunstjes ziet uitvoeren. Ook beloont deze kast met een daverende multiball zijn spelers die erin slagen om genoeg eendjes te raken bij de schietkraam. Maar we mogen ook DE ster van de show niet vergeten! De arrogante dummy die je zo op de zenuwen kan werken dat hij echt wel een koud bad verdient! 

 

Afmetingen voor transport: Hoogte x lengte x breedte: 75cm x 140cm x 74cm

 

Williams

1991, tot 4 spelers

Classic Arcade videogame compact

Onze compacte arcade kast biedt een maximum aan games terwijl hij maar een minimum aan ruimte nodig heeft. Tot 2 spelers kunnen tegelijkertijd gamen uit een keuze van net minder dan 1000 spellen die waarheidsgetrouw worden weergegeven op een authentieke CRT beeldbuis. Alle klassiekers uit de jaren 80 en 90 zijn van de partij; Pac Man, Donkey Kong, Galaga, Mortal Kombat, alle denkbare Street Fighter versies, elke versie van Tetris en Puzzle Bobble, vele sportgames als voetbal en tennis en nog veel veel meer. Klik op de info knop om de hele lijst te downloaden.

 

Door zijn geringe afmetingen past deze kast in de meeste middelgrote personenwagens. Vraag zeker naar onze MEGAkorting als u in de mogelijkheid bent om deze kast bij ons op te halen en weer terug te bezorgen. 

 

Afmetingen:              Gewicht:

Street Fighter 2 arcade

Deze moeder van de vechtspellen heeft geen intrioductie meer nodig. Street Fighter 2 is waarschijnlijk het meest bekende vechtspel ter wereld. Spelers kunnen uit acht verschillende personages kiezen, inclusief de alombekende karatemeesters Ryu en Ken. Elk figuur heeft zijn eigen vechtstijl en speciale aanvallen. Maak je klaar voor de beste vechtpartij uit de jaren 90! Haduuuuken!

 

 

Capcom

1991, tot 2 spelers

Toestel niet gevonden?

Kan u het toestel dat u zoekt niet vinden? Ons aanbod verandert regelmatig en nieuwe toestellen worden op onze website niet altijd geupdate. Neem gerust contact op met een beschrijving van het toestel dat u zoekt. Als wij het niet hebben kunnen we u ook nog doorverwijzen naar een van onze collega’s.

 

 

Copyright Arcadia Amusements 2019

Ons adres


Sint Aldegondisstraat 27

3740 Kleine Spouwen

België

Info


Telefoon: (0032) 089 / 25 57 52  

GSM: (0032) 0476 / 84 22 99

Email: info@arcadia-amusements.com

BTW BE0897.459.341