Verhuur

De enige echte klassieke arcadekast die vroeger bijna de hele wereld in zijn ban had. Spelers kunnen kiezen ui de originele Pac Man game maar ook tussen Ms Pac Man, Pac Man junior en Super Pac Man! Als dat nog niet genoeg is beschikt deze kast ook over verschillende klassieke games waaronder Space Invaders, Donkey Kong, Galaga, Dig Dug, Mappy en nog vele andere hits uit de jaren 80. 

 

 

Namco, 1980

tot 2 spelers

klassieke arcade kast compact line

Klassieke Arcade Videogame Pac Man

 

williams hyperball flipperkast te huur

Dit heb je nog nooit gezien of ervaren! Maak kennis met Hyperball. De enige amusementsmachine ter wereld die jou een fysiek volautomatisch machinegeweer laat bedienen tijdens een intergalactische oorlog! De speler moet zo snel mogelijk de aangeduide doelen proberen te raken en woorden te spellen door op de juiste lettercombinaties te richten. Tegelijkertijd wordt je energieveld bestookt door vijandelijk vuur dus je wordt constant gekweld door de keuze tussen verdedigen of aanvallen. Het machinegeweer kan tot 250 kogels per minuut afvuren. Als je het daarmee niet haalt beschik je per spel ook over een aantal smart bombs om alle vijanden met 1 druk op de knop te vernietigen! Deze unieke en extreem zeldzame machine bezorgt eenieder die het probeert een echte kick!

 

 

Williams

1981, tot 2 spelers

Hyperball

dance dance revolution arcade te huur

De Japanse dansrevolutie veroverde eind jaren 90 de Verenigde Staten en sommige delen van Europa. In onze regio zijn deze toestellen eerder schaars. Het spel wordt gespeeld met de voeten op de maat van de gekozen muziek. Dit is niet alleen ontzettend leuk maar ook goed voor de conditie. Beginners kunnen het rustig aan doen en gebruik maken van de training mode. Op het scherm worden de spelinstructies gegeven. Amusement voor spelers en toeschouwers!

 

 

Konami

2003, 2 spelers

Dance Dance Revolution / Dancing Stage Euromix 2

H2Overdrive levert verbluffende "in-your-face" next-gen graphics met zijn 42 inch Hi-Def LCD-scherm. Spelers worden direct ondergedompeld in de actie door het force feedback stuurwiel, een beweegbare gashendel en een krachtige subwoofer in de stoel. Er zijn tal van sprongen en geheime paden om te verkennen tijdens het varen over 7 waterige tracks van over de hele wereld. Kies uit 9 verschillende krachtige boten en verzamel boosters en superboosters om de race te winnen! H2Overdrive bevordert herhaald spelen met de optie om profielen aan te maken en de prestaties van spelers te bewaren voor toekomstige spellen. Onze kast is de full option package met talloze LED animaties in luxe uitvoering. Een prachtige en opvallende machine!

 

Raw Thrills

2010, tot 3 spelers

 

H2Overdrive

multi arcade racer

Alle arcade racegames verzameld in 1 kast! Deze machine is uitgerust met een 4.1 surround geluidssysteem, een stuurwiel, pedalen, een comfortabele zetel, een 4 positie schakelpook en 4 view selectieknoppen. Van de gouden klassiekers uit de jaren 80 en 90 tot de modernste racegames uit het heden kunnen op dit toestel worden gespeeld.


Keuze uit oa.

- Outrun, Outrun 2, Turbo Outrun, Outrunners

- Daytona USA 1 & 2, To The Maxx, Deluxe Edition

- Sega Rally 1 & 2

- Ridge Racer, Ace Driver

- Power Drift, Rad Mobile, Rad Rally

- Cruis 'n USA, Cruis 'n World, California Speed

- en veel veel meer!

 

 1 speler

Multi Arcade Racer

De grondlegger van hedendaagse vechtspellen mocht onlangs nog 25 kaarsjes uitblazen. Onze kast heeft naast de standaard editie ook alle utbreidingen zoals Champion Edition, Hyper Fighting en The World Warrior. Ook zijn alle opvolgers van de partij zoals Street Fighter Alpha, Street Fighter the movie en de spin off's zoals SNK vs Capcom. Verder vind je op het menu ook nog een grote keuze aan andere bekende klassieke spellen.

 

Diverse

1980 tot 2019, 2 spelers

 

Afmetingen: B x D x H, 71cm x 92cm x 200cm

Zonder het naambord bovenaan is deze kast 172cm hoog.

Street Fighter 2

Lang geleden, nog voor de uitvinding van de microprocessor, was er Sega's Monaco GP. Een kleurrijk, uitdagend en moeilijk racespel uit 1978. Geen bochten, geen rempedaal maar wel tegenstanders die je het behoorlijk moeilijk maken! Onze kast is een origineel gesloten cockpit model.

 

Sega

1979, 1 speler

Sega Monaco GP

De jaren 90 was een gouden periode voor de flipperkast. De speelvelden werden uitdagender en de spelregels fors uitgebreid. Ook de komst van het dot matrix display zorgde voor eenvoudige animaties naast de weergave van de score. De geluidskwaliteit ging er enorm op voorruit waardoor er een meer complete spelervaring mogelijk was. Wij hebben diverse flipperkasten uit deze periode te huur.

Flipperkast Williams / Bally jaren 90 generatie

 

flipperkast williams indianapolis 500

De nieuwste flipperkasten van het merk Stern. Titels zoals Teenage Mutant Ninja Turtles en Star Wars: The Mandalorian zijn beschikbaar in ons verhuur aanbod. Deze generatie flipperkasten heeft een volledig geanimeerd LCD kleurendisplay en het speelveld is volledig uitgerust met blitse LED verlichting.

 

Flipperkast Stern huidige generatie

Gebaseerd op de gelijknamige film met Jeff Goldblum en Will Smith in de hoofdrollen. Ga het gevecht aan met de aliens door de verschillende multiballs te spelen en alle combo shots te voltooien. Schiet het bionische ruimtepak van de aliens open en ontwijk de aanvallende fighter die zich op het speelveld bevindt

 

 

Flipperkast Sega Independence Day

arcade race twin te huur

De allernieuwste versie uit de populaire Need for Speed reeks. Na het grote succes van Need for Speed GT en Underground kon deze opvolger niet lang uitblijven. Deze race-game situeert zich in de illegale straatraces. De spelers hebben de mogelijkheid om een account aan te maken met een magneetkaart of een eigen code. Zodoende kunnen ze extra wagens en tuning onderdelen vrijspelen. Er zijn 3 klasses autos te kiezen; Tuner, Exotic & Muscle. De stuurwielen geven de speler een levensechte force feedback ervaring. Voeg daar het 5.1 surround geluidssysteem en de coole neon en LED verlichting aan toe en de speler waant zich een echte racepiloot op de nachtelijke straten van de stad.


Global VR / EA Games

2008, 2 spelers

 

Need for Speed Carbon race twin

Asterix & Obelix, Tetris, alle Street Fighters, Pac Man, Donkey Kong, Out Run, Mario Bros, ... Kortom alles wat je je maar kan indenken samengebracht in 1 toestel. Er is maar liefst keuze uit 5000 verschillende titels. Uit een overzichtelijk menu met zoekfunctie kan je snel je favoriete game terugvinden. Deze machine is een full size arcadekast met een groot beeldschezr zoals je deze vroeger tegenkwam. 


We hebben verschillende toestellen van dit model beschikbaar!


Diverse titels, 2 spelers

 

 

Arcadekast met 5000 klassieke games

Asterix & Obelix, Tetris, alle Street Fighters, Pac Man, Donkey Kong, Out Run, Mario Bros, ... Kortom alles wat je je maar kan indenken samengebracht in een klein toestel dat weinig plaats inneemt maar toch groot genoeg is om de aandacht te trekken. Dit toestelletje beschikt over een bibliotheek van maar maar liefst 5000 verschillende games. Uit een overzichtelijk menu met zoekfunctie kan je snel je favoriete game terugvinden.


We hebben verschillende toestellen van dit model beschikbaar!


Afmetingen (BxDxH) 51cm x 58cm x 153 cm


Diverse titels, 2 spelers

 

 

Arcadekast supercompact met 5000 klassieke games

Kan u het toestel dat u zoekt niet vinden? Ons aanbod verandert regelmatig en nieuwe toestellen worden op onze website niet altijd geupdate. Neem gerust contact op met een beschrijving van het toestel of het spel dat u zoekt.

 

 

Toestel niet gevonden?