Verhuur

Ladies and gentlemen, start your engines!

Want het is tijd voor een race op een van s’ werelds meest bekende en oudste racecircuits! Deze snelle kast heeft een echte turbo die de bal tegen duizelingwekkende snelheid naar je toe schiet. Een snel reactievermogen is vereist. De Indy car op de ramp houd de bal tegen wanneer je dringend een pit stop nodig hebt en de Formule 1 wagen bovenaan spint in het rond als je snelle laps kan maken. Lukt je dit meerdere keren dan draait de auto zo snel dat zelfs de hele kast schudt! 

 

 

 

Williams

1995, tot 4 spelers

Flipperkast Indianapolis 500

 

flipperkast williams indianapolis 500
flipperkast williams star trek the next generation

De voltallige crew van de USS Enterprise staat klaar om de speler mee te nemen naar "Where no man has gone before". Probeer de dreiging van de Borg af te wenden tijdens een spannende multiball wanneer het Borg schip zelfs ballen afvuurt richting de speler! Doorsta de testen van de slimme en doortrapte Q of drijf handel met de Ferengi. Twee grote balkanonnen boven de slingshots kunnen met uiterste precisie vuren op eender welk target. Verder heeft deze kast ook nog een video mode waar je met de escape shuttle door een doolhof van tunnels moet zien te navigeren. Op zijn minst gezegd een flipperkast vol actie!

 

 

Williams

1993, tot 4 spelers

Flipperkast Star Trek the next generation

 

flipperkast williams hurricane

Flipperkasten en pretparken gaan hand in hand en als je ze samenvoegt, krijg je de Hurricane flipperkast als resultaat. Hier draait het enkel om plezier maken en entertainment. Naast de grootste achtbaan in het park, die een volledige looping rond het speelveld maakt, is er ook nog de Comet achtbaan en maar liefst twee reuzenraderen die telkens op hun beurt de bal mee kunnen nemen. Amuseer je rot tijdens de knotsgekke Clown Time mode waar je een heel enthousiaste clown allerlei kunstjes ziet uitvoeren. Ook beloont deze kast met een daverende multiball zijn spelers die erin slagen om genoeg eendjes te raken bij de schietkraam. Maar we mogen ook DE ster van de show niet vergeten! De arrogante dummy die je zo op de zenuwen kan werken dat hij echt wel een koud bad verdient! 

 

Afmetingen voor transport: Hoogte x lengte x breedte: 75cm x 140cm x 74cm

 

Williams

1991, tot 4 spelers

Flipperkast Hurricane

 

classic arcade game te huur

Onze compacte arcade kast biedt een maximum aan games terwijl hij maar een minimum aan ruimte nodig heeft. Tot 2 spelers kunnen tegelijkertijd gamen uit een keuze van net minder dan 1000 spellen die waarheidsgetrouw worden weergegeven op een authentieke CRT beeldbuis. Alle klassiekers uit de jaren 80 en 90 zijn van de partij; Pac Man, Donkey Kong, Galaga, Mortal Kombat, alle denkbare Street Fighter versies, elke versie van Tetris en Puzzle Bobble, vele sportgames als voetbal en tennis en nog veel veel meer. Klik op de info knop om de hele lijst te downloaden.

 

Door zijn geringe afmetingen past deze kast in de meeste middelgrote personenwagens. Vraag zeker naar onze MEGAkorting als u in de mogelijkheid bent om deze kast bij ons op te halen en weer terug te bezorgen. 

 

Afmetingen:              Gewicht:

Classic Arcade videogame compact

williams hyperball flipperkast te huur

Dit heb je nog nooit gezien of ervaren! Maak kennis met Hyperball. De enige amusementsmachine ter wereld die jou een fysiek volautomatisch machinegeweer laat bedienen tijdens een intergalactische oorlog! De speler moet zo snel mogelijk de aangeduide doelen proberen te raken en woorden te spellen door op de juiste lettercombinaties te richten. Tegelijkertijd wordt je energieveld bestookt door vijandelijk vuur dus je wordt constant gekweld door de keuze tussen verdedigen of aanvallen. Het machinegeweer kan tot 250 kogels per minuut afvuren. Als je het daarmee niet haalt beschik je per spel ook over een aantal smart bombs om alle vijanden met 1 druk op de knop te vernietigen! Deze unieke en extreem zeldzame machine bezorgt eenieder die het probeert een echte kick!

 

 

Williams

1981, tot 2 spelers

Hyperball

dance dance revolution arcade te huur

De Japanse dansrevolutie veroverde eind jaren 90 de Verenigde Staten en sommige delen van Europa. In onze regio zijn deze toestellen eerder schaars. Het spel wordt gespeeld met de voeten op de maat van de gekozen muziek. Dit is niet alleen ontzettend leuk maar ook goed voor de conditie. Beginners kunnen het rustig aan doen en gebruik maken van de training mode. Op het scherm worden de spelinstructies gegeven. Amusement voor spelers en toeschouwers!

 

 

Konami

2003, 2 spelers

Dance Dance Revolution / Dancing Stage

H2Overdrive levert verbluffende "in-your-face" next-gen graphics met zijn 42 inch Hi-Def LCD-scherm. Spelers worden direct ondergedompeld in de actie met force feedback stuurwiel, een beweegbare gashendel en een krachtige subwoofer in de stoel. Er zijn tal van sprongen en geheime paden om te verkennen tijdens het varen over 7 waterige tracks van over de hele wereld. Kies uit 9 verschillende krachtige boten en verzamel boosters en superboosters om de prestaties te verbeteren. H2Overdrive bevordert herhaald spelen met de optie om profielen aan te maken en de prestaties van spelers te bewaren voor toekomstige spellen. Onze kast is de full option package met talloze LED animaties in luxe uitvoering. Een prachtige en opvallende machine!

 

Raw Thrills

2010, 1 speler

 

H2Overdrive

multi arcade racer

Alle arcade racegames verzameld in 1 kast! Deze machine is uitgerust met een 4.1 surround geluidssysteem, een stuurwiel, pedalen, een comfortabele zetel, een 4 positie schakelpook en 4 view selectieknoppen. Van de gouden klassiekers uit de jaren 80 en 90 tot de modernste racegames uit het heden kunnen op dit toestel worden gespeeld.


Keuze uit oa.

- Outrun, Outrun 2, Turbo Outrun, Outrunners

- Daytona USA 1 & 2, To The Maxx, Deluxe Edition

- Sega Rally 1 & 2

- Ridge Racer, Ace Driver

- Power Drift, Rad Mobile, Rad Rally

- Cruis 'n USA, Cruis 'n World, California Speed

- en veel veel meer!

 

 1 speler

Multi Arcade Racer

Heeft u ooit al eens fysiek uw kracht gemeten tegen een computer? Probeer het dan maar eens met onze Arm Champs 2, de machine waar u zelf kan deelnemen aan het kanpioenschap armworstelen! Kies een van de 9 tegenstanders die allen gerangschikt zijn volgens hun krachtniveau in de wereld ranglijst. Zo is er bijvoorbeeld Trixie: een Russische bodybuildster, of misschien is Atlas: Prince of the planet amusement wel een waardige tegenstander voor u? De echte sterken kunnen hun kans wagen bij Shibayama: een ultrasterke sumoworstelaar uit Japan of bij Specs: een speciaal ontworpen robot uit de Verenigde Staten.


Jaleco

 1992, 1 speler

 

Arm Champs II

Kan u het toestel dat u zoekt niet vinden? Ons aanbod verandert regelmatig en nieuwe toestellen worden op onze website niet altijd geupdate. Neem gerust contact op met een beschrijving van het toestel dat u zoekt. Als wij het niet hebben kunnen we u ook nog doorverwijzen naar een van onze collega’s.

 

 

Toestel niet gevonden?

Copyright Arcadia Amusements 2019

Ons adres

Sint Aldegondisstraat 27

3740 Kleine Spouwen

België

Info

Telefoon: (0032) 089 / 25 57 52  

GSM: (0032) 0476 / 84 22 99

Email: info@arcadia-amusements.com

BTW BE0897.459.341

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruikt onze website cookies. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

Accepteren