Speelhal-Tongeren

Een hal vol beleving en amusement! Dat is de Activ Game Dojo, een arcade hal die gebouwd werd door gamers, voor gamers. Leef je samen met je vrienden uit op een van onze arcaderacers of speel met je date op een van onze redemption games en win bakken vol tickets! Ook de absulute classics zoals Pac Man en de flipperkast hebben bij ons een thuis. Kom langs en laat je verbazen!

Game On!


Welkom bij onze pagina van de Activ Game Dojo te Tongeren. Ben jij klaar om te gamen tot je armen eraf vallen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

activ game dojo
IMG_20220629_192919
IMG_20220630_133342
IMG_20220630_133444

Activ Game Dojo Tongeren

Contact


email:

gamedojo@arcadia-amusements.com

Openingsuren


Vrijdag:    17.00u tot 00.00u

zaterdag: 17.00u tot 00.00u

zondag:   17.00u tot 00.00u

Adres


Vrijetijdscomplex Activ Tongeren

Rutterweg 63

3700 Tongeren

Tickets, tickets, tickets!


Speel een van onze ticket redemption games en win bergen tickets! Wissel ze in aan de kassa voor leuke prijzen. 

Onze Games


Hier vind je een greep uit de games die wij voor jou opgesteld hebben staan. Van flipperkast tot coin pusher en van Moto racer tot flipperkast.

De grootste Gacha wall van Europa!


Gacha is het japanse woord voor het verkrijgen van een klein speelgoedje of een figuurtje uit een verrassings-automaat met capsules. Wij hebben de echte japanse Bandai automaten gevuld met de bekendste goodies! Naruto, Puka, Looney Tunes, Disney, Super Mario Bros, Star Wars en veel veel meer! Dit moet je gezien hebben want jij en je vrienden draaien vast helemaal door!

De Classics


Pac Man, Air Hockey, flipperkasten, Terminator 2 Judgment Day, Hyperball, grijpkranen, Time Crisis 2 en Cyber Cycles zijn echte klassiekers die jarenlang het straatbeeld van de speelhal beinvloedden. Deze machines mogen in onze collectie niet ontbreken. Respect the classics, man!

Te gekke prijzen!


Aan onze grote prijzentoog kan je al vanaf 50 punten een prijs mee naar huis nemen!