image image image image

TE HUUR

Op zoek naar iets specifieks? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fix it Felix Jr.


De ster uit de Disney animatiefilm Wreck it Ralph maar dan in werkelijkheid! Felix moet met zijn magische hamer zoveel mogelijk schade aan het appartement van Niceland herstellen! Om je werk nog wat moeilijker te maken bestookt Wreck it Ralph je met bakstenen. Hou je ogen open voor taarten die de Nicelanders op de vensterbank achterlaten, hierdoor kan je even in Super Felix veranderen. Als alle schade hersteld is en je de top van het gebouw bereikt hebt verdien je een medaille. Kijk toe hoe de Nicelanders Wreck it Ralph straffen door hem van het gebouw af te gooien. Deze kast is een waarheidsgetrouwe kopie van de game uit de film. Echt uniek!

Naast Fix it Felix Jr. kan je op deze kast nog meer dan 500 andere klassieke games spelen zoals Donkey Kong en Pac Man.


Tobikomi (*), tot 2 spelers

 

*fictief bedrijf

 

 

Classic Arcade Galaxy


Deze classic arcade brengt een hommage aan de space style games die in de jaren 80 zowat de hele wereld domineerden. In deze originele kast vind je onder meer Galaxian, Galaga, Space Invaders, Xevious, Juno First en vele anderen.

Afmetingen: 190 cm x 70 cm x 80 cm (HxBxD)

Tot 2 spelers

 

 

Hydro Thunder

 


Een snelle speedbotenrace door de kanalen van Venetië of de ondergelopen straten van New York? Of wil je liever een opwindende afvaart van de Nijl in Egypte maken? Met Hydro Thunder worden al deze dromen werkelijkheid. Kies een van de negen boten en versla maar liefst elf verschillende racetracks die spetterend realistisch ogen! Eens je het stuurwiel hebt vastgegrepen wil je het niet meer loslaten!

Afmetingen: 190 cm x 77 cm x 164 cm (HxBxD)


Midway, 1 speler

 

Mario Kart Arcade GP

 


Hét beroemdste kartspel ter wereld in een arcade only versie. Wat Mario Kart Arcade Grand Prix zo uniek maakt is dat ook de Pac Man familie hun opwachting maakt naast de bekende Nintendo karakters zoals Mario, Donkey Kong, Waluigi en vele anderen. Met meer dan 24 circuits en speciale challenge courses staat deze kast niet garant voor uren maar voor dagen speelplezier!

Afmetingen: 190 cm x 93 cm x 150 cm (HxBxD)

Nintendo, 1 speler

 

 

Flipperkasten

 


Keuze uit alle tijdperken en verschillende merken; Bally, Stern, Williams, ...

Wij hebben verschillende types en modellen op voorraad zodat u altijd wel uw gading vindt. Van de vroege generatie flipperkasten tot de moderne machines met dot matrix display. Bovendien hebben we veel uiteenlopende thema's. veel flipper plezier verzekerd!


Afmetingen: 195 cm x 75 cm x 135 cm (HxBxD)

Diverse modellen, 4 spelers

 

8000 in 1 multi arcadegame

 


Maar liefst 8000 games in 1 enkele kast! Racing, puzzel, fighting of shooting games, ze zijn er allemaal. Van de gouden klassiekers uit de jaren 80, de geliefde games uit de jaren 90 tot de nieuwste games van de afgelopen jaren Je gelooft je ogen niet. Het uiterst makkelijke en leuke menu maakt het heel eenvoudig om een spel te selecteren en te spelen.

Afmetingen: 176 cm x 78 cm x 98 cm (HxBxD)

2 spelers