image image image image

TE HUUR

Op zoek naar iets specifieks? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Classic Arcade Pac ManVoor dat Pac Man in de wereld verscheen werd hij geboren in Japan onder de naam Puck Man. Na het razende succes van het alombekende spel werd hij van toen af Pac Man genoemd.

Afmetingen: 175 cm x 65 cm x 80 cm (HxBxD)

Namco, tot 2 spelers

 

 

 

Virtua Cop 3


Bij Virtua Cop III kruip je in de rol van de speciale politie eenheid van Virtua City. Terroristen hebben verschillende gebouwen overgenomen en gijzelen onschuldige mensen. Het is jouw taak om deze dreiging te neutraliseren. Naast het standaard pistool kunnen tijdens het spel power ups, nieuwe wapens en upgrades gebruikt worden. Maar Virtua Cop III speelt zich af in de toekomst! Door gebruik van de EZ pedaal kan de speler de tijd vertragen om makkelijk grote aantallen vijanden uit te schakelen!

Sega, 2 spelers

 

 

 

 

Classic Arcade Galaxy


Deze classic arcade brengt een hommage aan de space style games die in de jaren 80 zowat de hele wereld domineerden. In deze originele kast vind je onder meer Galaxian, Galaga, Space Invaders, Xevious, Juno First en vele anderen.

Afmetingen: 190 cm x 70 cm x 80 cm (HxBxD)

Tot 2 spelers

 

 

Hydro Thunder

 


Een snelle speedbotenrace door de kanalen van Venetië of de ondergelopen straten van New York? Of wil je liever een opwindende afvaart van de Nijl in Egypte maken? Met Hydro Thunder worden al deze dromen werkelijkheid. Kies een van de negen boten en versla maar liefst elf verschillende racetracks die spetterend realistisch ogen! Eens je het stuurwiel hebt vastgegrepen wil je het niet meer loslaten!

Afmetingen: 190 cm x 77 cm x 164 cm (HxBxD)


Midway, 1 speler

 

Mario Kart Arcade GP

 


Hét beroemdste kartspel ter wereld in een arcade only versie. Wat Mario Kart Arcade Grand Prix zo uniek maakt is dat ook de Pac Man familie hun opwachting maakt naast de bekende Nintendo karakters zoals Mario, Donkey Kong, Waluigi en vele anderen. Met meer dan 24 circuits en speciale challenge courses staat deze kast niet garant voor uren maar voor dagen speelplezier!

Afmetingen: 190 cm x 93 cm x 150 cm (HxBxD)

Nintendo, 1 speler

 

 

Flipperkasten

 


Keuze uit alle tijdperken en verschillende merken; Bally, Stern, Williams, ...

Wij hebben verschillende types en modellen op voorraad zodat u altijd wel uw gading vindt. Van de vroege generatie flipperkasten tot de moderne machines met dot matrix display. Bovendien hebben we veel uiteenlopende thema's. veel flipper plezier verzekerd!


Afmetingen: 195 cm x 75 cm x 135 cm (HxBxD)

Diverse modellen, 4 spelers

 

8000 in 1 multi arcadegame

 


Maar liefst 8000 games in 1 enkele kast! Racing, puzzel, fighting of shooting games, ze zijn er allemaal. Van de gouden klassiekers uit de jaren 80, de geliefde games uit de jaren 90 tot de nieuwste games van de afgelopen jaren Je gelooft je ogen niet. Het uiterst makkelijke en leuke menu maakt het heel eenvoudig om een spel te selecteren en te spelen.

Afmetingen: 176 cm x 78 cm x 98 cm (HxBxD)

2 spelers

 

Scud Race


Sports Car Ultimate Drive, kortweg SCUD is een intens racegevecht tussen 40 wagens tegelijk. Op 4 verschillende parcours kunnen 2 spelers het tegen elkaar opnemen met een van de legendarische racewagens zoals de Mc Laren F1, Ferrari F40, Porche 911 Turbo of de Dodge Viper. Scud Race is een klassiek arcade racespel met adembenemend mooie 3D graphics en actieve omgevingen. Zelfs vandaag is het een echte publiekstrekker!

Afmetingen: 190 cm x 162 cm x 150 cm (HxBxD)

Sega, 2 spelers

 

 

Sega Rally 2

De bekendste en beste arcade rally racegame ooit! Race met de Mitsubishi Lancer Evolution V, Subaru Impreza WRC 98, Toyota Corolla WRC 98, Ford Escort WRC, Peugeot 306 Maxi, Lancia Stratos HF, Lancia Delta HF Integrale of deToyota Celica GT-Four ST205 op 4 verschillende tracks met sneeuw, asfalt, modder of zand. Speel voor de beker in de Championship mode of verken de verschillende circuits in de practise mode. Verder kan je de beste tijden proberen te vestigen in de Time Attack mode of race tegen elkaar om te zien wie de beste is!

Afmetingen: 190 cm x 165 cm x 150 cm (HxBxD)


Sega, 2 spelers