Aan- en Verkoop

Wij nemen gebruikte/defecte amusementstoestellen van u over. Mail ons uw vraagprijs, een korte beschrijving en eventueel een foto van het toestel. U krijgt zeker een reactie van ons! U kan ons ook steeds telefonisch bereiken.

 

 

 

 

 

Arcadia Amusements is officiƫel verdeler van Jupiter kicker professionele tafelvoetbaltoestellen zoals de HomeStar, SilverStar en Goldstar modellen.

 

Contacteer ons voor de meest actuele prijs

 

Jupiter Eurosoccer Elektronisch  

Jupiter Eurosoccer mechanisch  

Jupiter Goldstar Covered Kicker  

Jupiter Goldstar Kicker elektronisch  

Jupiter Goldstar Kicker mechanisch  

Jupiter Homesoccer Kicker  

Jupiter HomeStar Kicker  

Jupiter Supersoccer (8 spelers)  

 

 

 

Bent u op zoek naar een tweedehands of een nieuwe flipperkast? Voor een goedkope flipperkast gaat u naar de gebruikelijke tweedehands zoekertjes. Voor een gereviseerde bedrijfszekere flipperkast met garantie en dienst na verkoop komt u naar ons.

 

Onze flipperkasten zijn stuk voor stuk professioneel gereviseerd en voorzien van nieuwe onderdelen. Alles werd uit elkaar gehaald, gecontroleerd, gereinigd of vernieuwd en vervolgens weer gemonteerd. Alle elektronica en mechanismes worden nagekeken en zo nodig vervangen of vernieuwd. In elk van onze flipperkasten investeren wij tussen de 20 a 50 uren om ze weer helemaal tiptop in orde te maken. Wij gaan echter nog verder en voorzien onze toestellen van diverse modificaties en LED verlichting.

 

U bent steeds welkom om vrijblijvend onze toonzaal te komen bezichtigen na afspraak en uzelf te overtuigen van onze kwaliteit. Het huidige aanbod varieert. U mag ons altijd telefonisch of via mail contacteren.

 

 

 

 

 

Wij plaatsen ook toestellen in (Horeca)zaken en bedrijven. Contacteer ons hiervoor.

 

 

 

 

 

 

Waterschade? Elektrische storing? Blikseminslag? Ongeval? Wij komen bij u ter plaatse om de schade op te meten. Nadien stellen we een bestek op dat u kan overmaken aan uw verzekeringsmaatschappij. Ook verzorgen wij bijkomende informatie welke uw maatschappij nodig zou kunnen hebben.

 

 

Verder is het ook mogelijk om uw verzameling of machinepark naar correcte marktwaarde te laten taxeren.

 

 

 

Afhalen of bezorgen aan huis altijd mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons adres


Sint Aldegondisstraat 27

3740 Kleine Spouwen

Belgiƫ

Copyright Arcadia Amusements 2019

Info


Telefoon: (0032) 089 / 25 57 52  

GSM: (0032) 0476 / 84 22 99

Email: info@arcadia-amusements.com

BTW BE0897.459.341